Vizita la „Palatul Copiilor” – Iasi

Miercuri, 24.03.2010, a avut loc cea de-a doua etapa a proiectului de parteneriat cu cei de la cercul de Studii Europene de la Palatul Copiilor. Daca initial d-na prof. Pamela Darie impreuna cu cateva eleve au venit la noi in institutie, acum a fost randul nostru sa mergem la ei.

Aceasta intalnire a debutat cu o recapitulare a cunostintelor dobandite anterior cu privire la drepturile si indatoririle copiilor si s-a centrat, in mod special, pe dreptul la cetatenie, copiii lucrand mai apoi si la o fisa cu aceasta tema. Cel de-al doilea subiect propus a fost cel al alimentatiei sanatoase, la care copiii, avand un bogat bagaj de cunostinte, s-au descurcat foarte bine. Ei au primit de asemenea si cate o carte („Si eu mananc sanatos”) unde aveau sa descopere si alte informatii despre alimente, condimente, legume etc.

Intalnirea nostra nu s-a terminat inainte de a vizita si alte cercuri care isi desfasoara activitatea in cladirea Palatului Copiilor cum ar fi: cercul de pictura, cercul muzical, cercul de arta coregrafica. Cei mici au intrat cu placere in fiecare sala, instrumentele muzicale si cea de balet starnind cel mai mult entuziasm. Am vizitat de asemenea si sala de spectacole, precum si zona expozitionala unde am admirat lucrari realizate de copii.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply