1 Iunie – alaturi de Red Grammer la Carrefour Felicia

Incarcata ziua de 1 Iunie pentru copiii de la Gradinita Particulara „Funny English” din Iasi. Inca de dimineata am plecat la picnic in Gradina Botanica, unde ne-am jucat, ne-am relaxat, am spus povesti si am facut glume, ca doar a fost ziua noastra, nu? Cand ne-am intors la gradi am mancat bine si ne-am odihnit pentru a fi fresh dupa amiaza cand urma sa cantam alaturi de americanul, Red Grammer, in concertul de la Carrefour Felicia.

Iata cum a fost la picnicul din Gradina Botanica!Unul dintre cei mai apreciati cantareti americani de muzica pentru copii a sustinut pe 1 iunie, pentru prima data la Iasi, un concert, ca dar pentru micuti, de ziua lor.

Red Grammer, dublu nominalizat la premiile Grammy, in 2005 si 2007, la categoria „Cel mai bun album pentru copii”, a sustinut un concert, de la ora 18.00, la Carrefour Felicia. Solistul american a interpretat melodii de pe albumele „Cellabration: a tribute to Ella Jenkins”, „Bebop Your Best!”, „Soul Man in a Techno World”, „Free Falling”, „Teaching Peace”, „Hello World” si „Down the Do-Re-Mi”.

Iata cum a fost atmosfera la spectacol!

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply