Expozitia de crizanteme de la Gradina Botanica din Iasi se deschide pe 23 octombrie!

Deschiderea expozitiei de crizanteme din acest an va avea loc sambata, de la ora 11:00, expozitia facand parte din seria evenimentelor din cadrul Zilelor Universitatii „Al.I. Cuza”.

„Flori de toamna” este deja la cea de-a XXXIV-a editie. Expozitia va ramane deschisa trei saptamani. Conducerea Gradinii Botanice „Anastasie Fatu” ii invita si anul acesta pe ieseni sa admire crizantemele expuse in Copou. „Vizitatorii Gradinii Botanice vor descoperi, timp de 3 saptamani, farmecul unor exprimari ale artelor nobile, in estetica carora sunt reunite povestiri si simboluri cu si despre crizanteme, flori care au surprins intotdeauna prin cromatica si miros. Originea acestor flori o vom sugera prin imbinarea armonioasa a formelor si culorilor, in care vizitatorii vor putea gasi o farama din intelepciunea popoarelor aflate «la capatul lumii», asa cum credeau vechii europeni”, spunea directorul Gradinii Botanice.

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Expozitia de crizanteme de la Gradina Botanica din Iasi se deschide pe 23 octombrie!”

  1. […] suparat: Ponta a ramas cu mintea zdruncinata dupa accidentul de la Cioca Boca Prietenii Copiilor: Expozitia de crizanteme la Gradina Botanica se deschide pe 23 octombrie […]

  2. Uite ca mai gasesti si chestii interesante pe Google. Scrii frumos, de abia astept sa vad urmatorul articol.

  3. video gay spune:

    Hey there, I usually don’t comment but realized I would do it now. Plain and simple I like your website.

Leave a Reply