Unde depozitezi jucariile copilului?

Copilul tau creste vazand cu ochii, si, pe masura ce se dezvolta se mareste si micul sau univers de jucarii. Iata unde poti depozita numeroasele jucarii ale prichindelului tau astfel incat acesta sa aiba acces foarte usor la ele si sa nu ocupe nici prea mult spatiu in camera!

Pastreaza-i „comorile” în cosuri sau cutii
Locul de distractie al micutului tau reprezinta o adevarata provocare pentru el, deoarece va fi intotdeauna plin de jucarii imprastiate. Pentru confortul si siguranta copilului, ideal ar fi sa delimitezi spatiul destinat recreerii sale cu ajutorul unui gardulet, tapitat cu puncte de sprijin din loc in loc. In interior pune un covor foarte gros sau o saltea din burete. Nu ai nicio sansa daca vrei sa pastreze tot timpul jucariile frumos aranjate pe rafturi. Este de preferat sa i le depozitezi in cutii sau cosuri speciale. Pune-le in recipiente colorate ca sa le identifice.

Ca orice copil, si micutul tau are jucariile lui preferate. Fie ca este vorba de papusa cu care iese de fiecare data la plimbare sau ursuletul de plus pe care il imbratiseaza seara la culcare, este important sa i le lasi mereu la vedere ca sa nu intre in panica.

Mai multe puteti citi in Cancan

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply