Fa-i lista lui Mos Craciun! Afla care sunt cele mai potrivite cadouri

Se apropie din nou perioada sarbatorilor, cea in care incepi sa te gandesti, sa faci planuri si sa pui bani deoparte pentru cadourile pe care le ai de cumparat pentru cei dragi. Si, chiar daca traversam o perioada dificila din punct de vedere economic, pe langa familie si prieteni, trebuie sa-i punem pe lista noastra si pe colegii de serviciu, carora ar fi frumos sa le luam o mica atentie de Craciun. Pentru a inveseli biroul si pentru a face ca atmosfera de la serviciu sa intre in spiritul sarbatorilor.

Odata ce te-ai hotarat sa faci cadouri colegilor, apare dificultatea, pentru ca celor cu care lucrezi nu le poti lua orice fel de cadou. Fie pentru a evita concluziile gresite, fie pentru a scuti bani, atentiile pe care le oferi colegilor de birou trebuie sa fie cat mai simple si sa nu te coste foarte mult.

De exemplu, o atentie simpatica poate fi si o felicitare, cu urari haioase, personalizate, pentru fiecare coleg in parte. Sau un aranjament de Craciun pentru birou ori, in general, obiecte de birou sau accesorii pentru calculator.

Colegelor le poti face cadou esarfe in culorile pe care le poarta, bijuterii fantezie (nu foarte scumpe), rame de fotografii, carti pe care stii ca le asteapta sau un organizator pentru birou.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply