Cele mai „cool” jucării din 2011 – GALERIE FOTO

Industria de 75 mld. dolari a jucăriilor se bucură zilele acestea de cele mai bune momente la cea de-a 108 expoziţie internaţională a jucăriilor, Toy Fair, de la New York, scrie CNBC.

Toy Fair este un eveniment anual care este deţinut de către Asociaţia Industriei de Jucării (AIJ) şi care aduce împreuna peste 1,100 de producători de jucării, distribuitori, importatori şi agenţi de vânzări din 100 de ţări fiind prezentate aproximativ 100,000 de jucării.

Anul acesta vor fi aduse pe piaţa jucăriilor noi filme precum „Cars 2” şi o serie de noi super-eroi care vor creşte numărul vânzărilor de jucării licenţiate. De asemenea şi modelele din 2010 vor continua sa se vândă la fel de bine şi în 2011, potrivit lui Reyne Rice, specialist al AIJ.

Microfon – Paper Jamz Pro Series

Compatibil cu formatul mp3 permite utilizatorilor să-şi încarce propria muzică şi să cânte cât mai asemănător cu o vedetă rock. Aceast microfon va intra pe piaţă în toamna acestui an şi va costa 29,99 dolari fiind produs de compania WowWee.

InnoPad

Această tabletă este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între patru şi nouă ani şi dispune de o colecţie de aplicaţii educaţionale integrate de către producătorul Vtech. Jucărila va costa 79,99$ şi va fi lansată în toamna anului curent.

Redakai

Eroii de pe aceste tablete care vor fi colecţionate de către copii de peste şase ani şi care sunt utilizate cu acest dispozitiv 3D, vor fi prezentaţi anul acesta de către postul de televiziune Cartoon Network. Dispozitivele Redakai vor costa între 5,99 şi 29,99 dolari.

Cititi mai multe in Ziarul Financiar

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply