Concert de binefacere în sprijinul copiilor cu autism

Clubul Rotary Iași Curtea Domnească cu sprijinul celorlalte cluburi Rotary din Iaşi vă invită să participaţi la concertul de binefacere în sprijinul copiilor cu autism din Iaşi din data de 3 martie, orele 19.00, în sala mare a Teatrului Luceafărul. Clubul Rotary Iași Curtea Domnească a iniţiat acest proiect caritabil având ca principal obiectiv tratamentul adecvat al copiilor cu autism din Iaşi care au nevoie de terapie specializată şi individualizată precum şi asigurarea asistenţei de specialitate familiilor în cauză.

Va concerta orchestra simfonică a Universităţii de Arte „George Enescu” Iaşi – Facultatea de Interpretare Muzicală, condusă de Dirijor Michael BECK, cu lucrări de mare popularitate.

Invitaţiile pot fi procurate de la sediul Centrului Cultural German Iaşi – str. Lascăr Catargi nr. 38, tel 0232 – 214.051 – contra unei donaţii de minim 50 RON. Sumele provenite din vanzarea biletelor dar si din donatiile facute in cadrul evenimentului vor fi donate ANCAAR – Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România – Filiala Iaşi.

Vă aşteptăm să vă alăturaţi demersului nostru şi să îmbunătăţim calitatea vieţii persoanelor cu autism şi a familiilor acestora!

Sursa: Centrul Cultural German Iași

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Concert de binefacere în sprijinul copiilor cu autism”

  1. Very nice thank you

Leave a Reply