Provoaca-ti copilul la joc la inceput de primavara!

Sub sloganul “Provoaca-ti copilul la joc”, Jokee si Jokee Garden lanseaza concursul lunii martie intre Gradinitele si Scolile din Iasi: “Martisorul meu, cel mai frumos dar”!

Perioada desfasurarii: Vino intre 1 si 8 martie cu grupa sa confectionam impreuna martisoarele pentru Ziua Mamei!

Locatie: Activitatile vor avea loc in spatiul destinat petrecerilor din cadrul Jokee Garden (locul de joaca pentru copii din Carrefour Felicia, Baza 3).

Resurse materiale: Jokee va pune la dispozitieun mini atelier, Playmat, unde copiii vor confectiona martisoare din lemn, pe care sa le daruiasca mamelor.

Premii: Pe 10 martie vom anunta castigatorii: grupa de copii care va confectiona cele mai frumoase martisoare va avea parte de multe surprize.

De ce sa va inscrieti:

– va oferim un voucher de cumparaturi pe care sa-l folositi la achizitionarea pentru institutie a produsului folosit la activitatea respectiva;
– fiecare copil va beneficia de o ora de joaca gratuit la Jokee Garden, dupa desfasurarea activitatii;
– aveti ocazia perfecta de va promova institutia in cadrul Jokee si Jokee Garden, un spatiu special creat pentru copii si parinti.


Puteti achizitiona produse educationale din magazinul Jokee la preturi preferentiale. Va oferim posibilitatea de a organiza serbari in cadrul spatiului de joaca Jokee Garden. Putem incheia un parteneriat cu diverse activitati pentru cei mici pe tot semestrul II

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply