„Sunt Verde, sunt ECO” la cea de-a doua ediţie

Omenirea împreună cu planeta formează un întreg, astfel, orice activitate desfăşurată de noi afectează mediul în care locuim, aşa cum şi orice modificare din mediu duce inevitabil la schimbarea modului nostru de trai. Având în vedere că omul şi-a creat, în primul rând, confort, el nu a mai ţinut cont şi de nevoile Terrei, acest lucru ducând, inevitabil, la disctrugerea treptată a ei. Pentru a veni în întâmpinarea unei probleme de mare anvergură, s-au înfiinţat foarte multe organizaţii care doresc să conştientizeze în rândul oamenilor cât de grave sunt acţiunile lor asupra mediului.

Dorim şi noi să ne aflăm printre cei care luptă pentru viitorul omenirii pe acest pământ, astfel, în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, la fel ca şi anul trecut, oferim publicului un moment artistic şi o paradă vestimentară realiztă din materiale eco şi reciclate. Mai mult de atât, anul acesta marcăm şi Anul European al Voluntariatului, fapt pentru care ne numim şi noi voluntari în lupta pentru un mediu verde.

Şcoala Internaţională Spectrum Iaşi şi Palatul Copiilor vă invită să participaţi miercuri, 11 mai, începând cu ora 10.00 în sala de spectacole a Palatului Copiilor la mini-piesa de teatru „Sunt Verde, sunt Eco”. Spectacolul va fi prezentat de grupa mijlocie şi clasa a III-a de la Şcoala Internaşională „Spectrum”, sub îndrumarea prof. înv. preşc.Ana-Cristina Zamfir, educ. Irina Arsenii, inst. Claudia Constantinescu şi corepetitor sonorizare Bogdan Păduraru. În cadrul aceluaşi eveniment vor fi prezentate o „Paradă a costumelor din materiale reciclate şi eco” şi o „Expoziţie de obiecte realizate din material reciclabile” oferită de cercul „Prelucrarea Maselor Plastice” de la Palatul Copiilor, coordonator prof. Gabriela Andrei.

Spectacolul are loc în cadrul manifestărilor dedicate celei de-a X-a ediţii a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului.

Pentru fotografii dati click aici.

Multumim ziarului Evenimentul si Evenimentul.ro pentru promovarea actiunii noastre:Ecologie prin arta la Palatul Copiilor

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “„Sunt Verde, sunt ECO” la cea de-a doua ediţie”

  1. Daniel spune:

    Foarte frumos. Regret ca nu mai am varsta sa ma acceptati in clubul vostru;))

Leave a Reply