Stop accidentelor! Viata are prioritate!

Circulatia rutiera actuala este mult mai intensa decat in trecut prin numarul de autovehicule performante care a crescut si prin viteza cu care acestea circula. Din aceasta cauza, statisticile ne informeaza ca anual, aproape 200 de copii pana in 14 ani isi pierd viata in accidente de circulatie comise din vina lor, iar peste 1300 sunt raniti grav.
Acum, mai mult decat in anii trecuti, gradinita si politia rutiera trebuie sa formeze o echipa unita in a ajuta copiii cat mai de timpuriu sa invete si sa respecte regulile de circulatie si de securitate rutiera.

Astfel, copiii de la Scoala Internationala Spectrum a primit azi vizita unei doamne politist de la Inspectoratul de Politie Judetean Iasi care a reusit sa capteze atentia tuturor celor prezenti. Acestia au urmarit cu atentie cele prezentate, dar s-au si remarcat pozitiv in momentul in care discutia a ajuns la regulile de circulatie. Incantarea li se citea pe fata de aceea d-na a permis la final sa i adreseze si intrebari. Nu va spun ce curiozitati au avut copiii (unele dintre ele fiind de-a dreptul haioase) dar va invit sa vedeti fotografiile:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply