Copiii de la Școala Spectrum din Iași au dăruit cadouri preșcolarilor din Mogoșești

Miercuri, 21 decembrie, copiii de la Şcoala Internaţională Spectrum din Iași, coordonaţi de educatorii acestora, au mers în vizită la Grădinița din Mogoșești pentru a duce copiilor nevoiași un cadou de la Moș Crăciun. Evenimentul a fost organizat într-un proiect de întrajutorare umanitară „Pași spre educație” la care au fost mobilizați preșcolari și școlari din mai multe instituții de învățământ, precum: Şcoala Internaţională Spectrum, Grădiniţa PP nr. 9, Şcoala „Carmen Sylva, Organizația Umanitară „Crucea Roșie” Iași și SC Teisa SRL.

Din dorinţa de a aduce pe chipul şi în sufletul unor astfel de copii puţină bucurie, şi mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă, am încercat să mobilizăm preşcolari şi şcolari atât din instituţia noastră, Şcoala Internaţională Spectrum, cât şi din alte instituţii de învăţământ: Grădiniţa PP nr. 9 și Şcoala „Carmen Sylva“, să doneze îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şi consumabile, dulciuri şi fructe, sau orice altceva ce ar putea aduce în sufletul celor mici căldura sărbătorilor de iarnă.

În semn de recunoştinţă, preșcolarii de la Grădinița din Mogoșești au pregătit un mini-recital de colinde și urături. La final aceștia au oferit oaspeților câte un colăcel și o prăjitură pregătite special pentru acest eveniment.

Citiți și articolul apărut în ziarul Evenimentul: Copiii din Iaşi au adus bucurie unor preşcolari din Mogoşeşti

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply